PLUG-IN DIGITAL PARTNERS

VOOR DIGITALE INNOVATIE

“In de komende jaren zal schaarste aan IT talent de prijs op-drijven en een remmende werking hebben op innovatie”

Onderzoek innovatiebarometer van branche-organisatie Nederland ICT, mei 2017

 

CONNECTING THE BEST WORDWIDE

Wij zijn ervan overtuigd dat de komende 20 jaar de schaarste aan ervaren en gekwalificeerde software ontwikkel-experts zal blijven toenemen en dat ook de automatiseringsbehoefte van het professionele midden en kleinbedrijf zal blijven groeien. Daarom hebben wij het bedrijf opgezet waar wij naar opzoek waren maar niet konden vinden:

Resourcing Pros, een IT bedrijf dat bestaat uit een kern van senior IT professionals en klanten-partners welke dichtbij of desnoods in-house bij onze klanten aan IT projecten werken of deze begeleiden. Vandaaruit wordt naar behoefte expertise betrokken uit ons vaste internationale netwerk van ervaren ICT-specialisten en ontwikkelaars.

PLUG-IN IT PARTNERS

PLUG-IN DIGITAL PARTNERS

Door dit unieke hybride bedrijfsmodel kunnen we ieder bedrijf dat op zoek is naar ervaren software ontwikkelingsexpertise kosteneffectief  en snel toegang bieden tot  de beste experts in hun vakgebied.

In de praktijk betekent dit dat we zo dicht mogelijk op de huid van onze opdrachtgevers willen zitten om ze ondersteunen met de regie en controle van het project en ze tegelijkertijd de flexibiliteit bieden om snel ontwikkelcapaciteit op- of af te schalen.

Ons solide business-partner-netwerk geeft snelle toegang tot onze “centers of excellence” op diverse vakgebieden met eigen ontwikkelaars. Samen creëren we softwareoplossingen met de meest minimale investering met het hoogste rendement en de snelste terugverdientijd.
Als “Plug-In Digital Partners” ontzorgen wij onze klanten van de regie  en controle en brengen we de juiste expertise binnen voor hoge kwaliteit software ontwikkeling

MODULAIRE AANPAK

We kunnen elk bedrijf toegang bieden tot hoogwaardige software ontwikkelingsexpertise tegen een acceptabele prijs. Of het nu een totale digitale transformatie betreft, een innovatief concept dat moet worden uitgewerkt of dat er bijvoorbeeld behoefte is aan gespecialiseerde software ontwikkelaars.
Skill Bucket : Voor laagdrempelige toegang tot meerdere expertises
Skill Bucket

Voor laagdrempelige toegang tot meerdere expertises

Met onze unieke “Skill Bucket” bieden we ook de kleinere bedrijven een laagdrempelige toegang tot meerdere unieke expertises tegen de investering die lager is dan die van een part-time medewerker. 
Skill Bucket : Voor laagdrempelige toegang tot meerdere expertises
Building Blocks

Gerichte oplossingen voor specifieke vraagstukken

Met onze aanpasbare en uitbreidbare software modules en gebruikersinteractie concepten kunnen we precies die oplossing op maat maken binnen kortere doorlooptijden en met bewezen operationele betrouwbaarheid.

SOFTWARE WORDT BEDRIJFSKRITISCHER VOOR ELK BEDRIJF

Met onze aanpak en ons netwerk maken we  “corporate kwaliteit”  ook beschikbaar voor bedrijven of afdelingen die op kleinere schaal acteren.  Bij ons staat kwaliteit voorop en halen we voldoening uit het lange termijn succes van onze klanten.

ONTMOET HET NEDERLANDSE DIGITAL STRATEGY TEAM

Edgar Kiwiet

Business Engineer

Veli Fidanci

Integration Engineer

Teysir Turunc

Visual Engineer

Rob van Netburg

Ideation Engineer

Joost Moerenburg

Solution Manager

Chitra Talda

Control Manager

Expert Center – India

Mobile, QA and Testing, Application Management Services, Full Stack Development, Front End Development, PAAS Development, eCommerce and Web Shops, Mendix, Betty Blocks, Keytalk, Service Now, JAVA, .NET, PHP, C#, C++, OroCommerce, Keytalk, Plug-In development

Expert Center – Turkey

Mobile, Full Stack Development, Front End Development, .NET, Revit, PHP, Microsoft Dynamics, Navision, Logistics Building Blocks

Expert Center – USA

Data Analytics, Big Data, Application Management Services, QA and Testing, Service Now